• Hellende daken

  Hellende daken

  We hebben door de jaren heen aan veel verschillende soorten projecten mogen werken met keramische dakpannen, zowel nieuwbouw projecten als renovatie. Bij renovatie verzorgen wij in overleg ook het slopen van het bestaande dak en het afvoeren hiervan. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan isolatiemogelijkheden. De dakpannen worden vakkundig aangebracht volgens het bouwbesluit en de specificaties van de fabrikant en gaan gepaard met jarenlange garantie van de fabrikant. Een van de materialen waar we veel mee werken is lei; een natuurlijk product met een unieke uitstraling. Leien kunnen toegepast worden op alle type daken en het wordt steeds vaker gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Door de weersbestendigheid ervan hebben we al veel woningen aan het kustgebied mogen bekleden, waaronder Cadzand, Noordwijk en Bloemendaal! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op!
 • Platte daken

  Platte daken

  Samen met ons team van betrouwbare werknemers kunnen wij alle soorten dakbedekkingen verwerken. We begonnen 35 jaar geleden met het verwerken van bitumen en kunststof dakbedekking. Door de jarenlange ervaring kunnen we stellen dat dit echt onze specialisatie is. Daarnaast zijn we erkenningshouder bij Polygum en gecertificeerd om deze bitumineuze dakbedekkingen te verwerken. Wilt u een alternatief? Dan zoeken we samen met u naar een passende oplossing voor uw project. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
 • Zink en Koper

  Zink en Koper

  Zinken daken worden steeds populairder. Naast dat het een exclusieve uitstraling geeft is het ook nog eens heel erg duurzaam materiaal. Het kan wel tot 100 jaar meegaan, zonder dat het veel onderhoud vereist. Onze dakdekkers beschikken over de juiste expertise en weten precies hoe ze het zink het beste kunnen verwerken.
 • Timmerwerkzaamheden

  Timmerwerkzaamheden

  In de loop der jaren is er steeds meer vraag naar het realiseren van een compleet dak. Bij ons zijn gespecialiseerde timmerlieden werkzaam welke een complete dakconstructie op een ambachtelijke manier kunnen realiseren. Monteren van prefab is echter niet meer weg te denken in de dakenwereld. Dakkapellen maken wij vaak nog traditioneel, wij zijn van mening dat dit een betere manier van bouwen is. Van het maken van een kapconstructie tot nauwe samenwerking met schilders; we verzorgen het hele proces van A tot Z. Zo nemen we zoveel mogelijk moeite uit handen van onze klanten.
 • Service en onderhoud

  Service en onderhoud

  Beter voorkomen dan genezen. Om die reden bieden wij onze klanten een onderhoudscontract. Hiermee ben je verzekerd van een langere levensduur van je dak.