We kunnen wel stellen dat het jaar 2020 een bijzonder jaar was tot nu toe. De gevolgen van COVID-19 zijn merkbaar geweest in veel sectoren. Bij sommige instanties uitte het zich in een uitzonderlijk hoge werkdruk, bij andere bedrijven juist in helemaal geen opdrachten meer. Vergaderingen die online plaatsvinden en collega’s die niet meer nauw kunnen samenwerken; we merken het allemaal op onze eigen manier.


Ondanks dit hebben wij gelukkig ook nog iets te vieren. Dit jaar bestaat Nillessen namelijk 25 jaar! Een kwart eeuw geleden begonnen we als klein bedrijf in eigen schuur en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig dakdekkersbedrijf dat van alle markten thuis is. Al 25 jaar lang zetten wij ons in voor onze klanten om de beste kwaliteit te leveren en dit doen we nog steeds met ontzettend veel plezier. We zijn trots en dankbaar dat we dit al zo’n lange tijd mogen doen. We willen dan ook graag onze klanten en al onze medewerkers bedanken voor het mogelijk maken van dit jubilieum. Op naar nog eens 25 jaar!

Categorieën: Geen categorie