Midden in het centrum van Wijchen wordt appartementen complex de Meesterplaats gerealiseerd.

In opdracht van Jan Oosterhout ontwikkeling B.V. hebben wij het hellend dak, plat dak en het zinkwerk mogen realiseren. Hiervoor hebben wij de volledige opbouw gerealiseerd. Door het samenspel van de diverse dak onderdelen was dit voor ons een leuke klus.

Voor het hellend dak hebben wij de prefab kap platen en de HSB zolder wanden geplaatst. De 12 stuks prefab dakkapellen hebben wij gemonteerd en voorzien van een zinken bekleding. Ook de dakvensters hebben wij geplaatst. De (Monier Ruben V9) dakpannen hebben we gelegd en ter plaatsen van de gevels verankerd. De prefab schoorstenen zijn door ons gemonteerd en ingedekt.

Het platte dak hebben we opgebouwd met damp remmende pe-folie en voorzien van afschotisolatie. Het dak is uitgevoerd met een bitumineuze dakbedekking die wij gebrand hebben. Hier hebben wij ballasttegels op verstelbare tegeldragers aangebracht ten behoeve van de galerijen en balkons. De loden zij- en onder uitlopen zijn geplaatst en aangesloten op de zinken HWA afvoeren door ons.

Categorie├źn: Nieuwbouw

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *