Hellende daken

Hellende daken

Door de jaren heen hebben wij aan vele grote en kleine projecten mogen werken met keramische dakpannen, zowel nieuwbouw projecten als renovatie. Bij renovatie verzorgen wij in overleg ook het slopen van het bestaande dak en het afvoeren daarvan. Naast het aanbrengen van de dakpannen bieden wij ook een ruime keuze in isolatiemogelijkheden. U kunt ervan op aan dat de pannen worden aangebracht volgens het bouwbesluit en de specificaties van de fabrikant, welke gepaard gaat met een jarenlange garantie van de fabrikant.

Lei is een natuurlijk product met een unieke uitstraling. Leien kunnen toegepast worden op alle type daken alsook gebruikt worden als gevels. Ze worden dan ook veel gebruikt bij kerken en monumenten. Tegenwoordig worden leien ook steeds meer gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Gezien de weersbestendigheid worden de leien veel gebruikt bij woningen aan het kustgebied. Hier hebben wij dan ook veel leien verwerkt, waaronder in Cadzand, Noordwijk en Bloemendaal.